Homeland Real Estate
Valeriusstraat 16
2517 HR DEN HAAG

Tel: 070-8200920
Mail: info@homelandmail.nl

Bel ons nu op: 070-8200920

Meer informatie?
Bel: 070-8200920

Nieuw

Suezkade
's-Gravenhage

3 slaapkamers • 165 m²

€ 2.400,- (excl.)

Nieuw

 • BeschikbaarheidDirect
 • Plaats's-Gravenhage
 • StraatSuezkade
 • Prijs€ 2.400,- (excl.)
 • Woonoppervlakte165 m²

Een zeer opmerkelijke woning aan de verkeersluwe Suezkade, dicht in de buurt van het Koningsplein en de gezellige Weimarstraat met de vele winkels, restaurants, cafés en theater komt met directe ingang, beschikbaar voor een gezin met 2-3 kinderen. Huisdieren zijn in overleg, toegestaan.

Begane grond:
Via de voordeur bereikt u de ontvangstkamer met meterkast (glasvezel) en moderne toiletruimte. Van hieruit ziet u verderop de uiterst gezellige woonkeuken met schuifpui naar een fraaie Japanse tuin met schuur waar het middag- en avondlicht kan worden gevangen. Een zonlicht vriendelijke ruimte waar het overdag fijn toeven is. Door de ruime schuifpui met terrasgedeelte kijkt u uit op een mooi onderhouden tuin. De keuken is uitgerust met een 5-pits gasfornuis, 3 ovens, een magnetron en vaatwasser. Ook bevindt zich hier een groot formaat koelkast met vriezer. Via een vaste wenteltrap bereikt u de 1e verdieping.Over de hele vloer is vloerverwarming aangelegd. De fraaie vloer is duurzaam en uitermate comfortabel`.

1e verdieping:
Deze woonruimte heeft een eigen en ruim balkon aan de achterzijde. Deze U-vormige ruimte leent zich bij uitstek om een woon- en studeerkamer in te richten. Via de ruime schuifpui ontvangt u ook hier veel zonlicht. Aan de voorzijde heeft u via de grote ramen, vrij uitzicht op de Suezkade.De wenteltrap brengt u vervolgens op de 2e verdieping. Over deze verdieping ligt een fraaie houtenvloer dat recent is voorzien van een mooie laklaag.

2e verdieping:
Aan de voorzijde bevindt zich de master bed room met een royale kledingkast over de hele breedte van de kamer.De slaapkamer aan de achterzijde ziet uit op de tuin en beschikt eveneens over een ruime kledingkast.Op deze etage bevindt zich tevens de fraaie badkamer met zowel een Jacuzzi ligbad als moderne inloopdouche en wastafel en een 2e toilet.

Zolder:
De zolder herbergt de 3e slaapkamer met eigen badkamer en een aparte 3e toilet. De wasruimte biedt ruimte om kleding te drogen die gewassen zijn. Op zolder bevindt zich tevens een wasmachine met droger.

Bedrijfslogo

Meer informatie?

Laat je gegevens achter:

Laat je gegevens achter:

Meer informatie over:

 • Suezkade
  's-Gravenhage

  3 slaapkamers • 165 m²

  € 2.400,- (excl.)

 • Laat je gegevens achter: