Homeland Real Estate
Valeriusstraat 16
2517 HR DEN HAAG

Tel: 070-8200920
Mail: info@homelandmail.nl

Bel ons nu op: 070-8200920

Meer informatie?
Bel: 070-8200920

Nieuw

Hanedoesstraat
's-Gravenhage

3 slaapkamers • 105 m²

€ 1.400,- (excl.)

Nieuw

 • BeschikbaarheidDirect
 • Plaats's-Gravenhage
 • StraatHanedoesstraat
 • Prijs€ 1.400,- (excl.)
 • Woonoppervlakte105 m²

Per direct komt deze sympathieke woning in het Benoordenhout beschikbaar. Het betreft een 3-slaapkamer appartement dat volledig gemeubileerd is met extra bergruimte in de kelder.
De woning bevindt zich op de derde etage, aan een rustige straat met voldoende parkeergelegenheid en op loopafstand van openbaar vervoer, het schitterende park Clingendael op fietsafstand van ICC en NATO! Ook beschikt de wijk over een winkelcentrum op loop- en fietsafstand. Het goede openbaar vervoer in de buurt maakt het makkelijk mogelijk om af te reizen richting Scheveningen, het centrum van Den Haag. Ook de uitvalswegen richting Leiden en Rotterdam, maakt deze locatie uitermate geschikt voor de huurder die moet afreizen richting voornoemde bestemmingen

Het appartement:
De woning heeft een grootte van ongeveer 105 m2 en is voorzien van 2 balkons aan de achterzijde. Het appartement bevindt zich zoals vermeld, op de 3e etage van waar een vrij uitzicht is op zowel de straat en de tuinen aan de achterzijde. Via de entreehal kunt u rechts richting de L-vormige woonkamer dat tevens voldoende ruimte biedt voor kantoor-werkruimte. Via een trapje wordt de woonkamer gescheiden van de eetkamer dat tevens is voorzien van een balkon met bergruimte. Vanuit de eetkamer komt u in de gang met een inpandige opbergkast, de keuken en een kleine slaapkamer. Via een trap bereikt u de 2 overige slaapkamers waarvan de grote kamer als master bed room kan dienen. Deze kamer is tevens voorzien van een grote kledingkast met schuifdeuren en biedt toegang tot het balkon en de ruime badkamer met ligbad en wastafel. Op deze etage bevindt zich tevens een aparte toiletruimte en bergruimte met boekenkast.


De voorkeur gaat uit naar rustige huurders/ woningdelers die met zorg voor de woning kunnen zorgdragen.

Bedrijfslogo

Meer informatie?

Laat je gegevens achter:

Laat je gegevens achter:

Meer informatie over:

 • Hanedoesstraat
  's-Gravenhage

  3 slaapkamers • 105 m²

  € 1.400,- (excl.)

 • Laat je gegevens achter: