Homeland Real Estate
Valeriusstraat 16
2517 HR DEN HAAG

Tel: 070-8200920
Mail: info@homelandmail.nl

Bel ons nu op: 070-8200920

Meer informatie?
Bel: 070-8200920

Nieuw

Groot Hertoginnelaan
's-Gravenhage

11 slaapkamers • 277 m²

€ 4.800,- (excl.)

Nieuw

 • BeschikbaarheidDirect
 • Plaats's-Gravenhage
 • StraatGroot Hertoginnelaan
 • Prijs€ 4.800,- (excl.)
 • Woonoppervlakte277 m²

Op een heerlijke locatie nabij the European School, de diverse ambassades, Eurojust en Criminal Courts, bevindt zich dit statige herenhuis met maar liefst 3 woonlagen en in totaal 7 kamers! en bovendien een uitzonderlijk grote achtertuin!
Deze woning is recent volledig gerestaureerd en gerenoveerd en voldoet daarmee aan de modernste bouwstandaarden.De woning wordt gestoffeerd opgeleverd.

Begane grond:
Via de entree hal en de gang (met aparte toiletruimte en de entree naar de kelder) bereikt u de ongebruikelijk grote chambre en suite waarvan de hoge plafonds fraai zijn afgewerkt met behoud van de originele ornamenten.De houten vloer met de schouw (voormalig open haard) is een lust voor het oog. Aan de achterzijde bevindt zich een zeer fraaie, ultra moderne open keuken die van alle gemakken is voorzien. Via de openslaande deuren bereikt u het terras met daarachter de grote achtertuin. Hier kan het middag- en avondlicht worden gevangen. De schuur aan de zijkant staat ook te uwer beschikking.

1e verdieping:.
Via een mooi afgewerkte trap bereikt u de 1e verdieping waar zich opnieuw een chambre en suite bevindt van gelijke afmeting als op de begane grond. Op deze verdieping bevindt zich een fraaie en ruime badkamer met inloopdouche,ligbad en dubbele wastafel, Op deze woonlaag bevindt zich tevens een kleine slaapkamer, een 2e toilet en gangkast.

2e verdieping:
Op deze verdieping bevinden zich 2 zeer grote slaapkamers waarvan de voorste is voorzien van een aparte badkamer. De slaapkamer aan de achterzijde biedt toegang tot een ruim zonneterras! Op deze verdieping bevindt zich tevens de wasruimte met wasmachine en droger.

Kortom een schitterend herenhuis dat zeer flexibel is in te richten en in potentie 5 slaapkamers herbergt!

Bedrijfslogo

Meer informatie?

Laat je gegevens achter:

Laat je gegevens achter:

Meer informatie over:

 • Groot Hertoginnelaan
  's-Gravenhage

  11 slaapkamers • 277 m²

  € 4.800,- (excl.)

 • Laat je gegevens achter: