Homeland Real Estate
Valeriusstraat 16
2517 HR DEN HAAG

Tel: 070-8200920
Mail: info@homelandmail.nl

Bel ons nu op: 070-8200920

Meer informatie?
Bel: 070-8200920

Nieuw

Ocarinalaan
Rijswijk

4 slaapkamers • 110 m²

€ 1.650,- (excl.)

Nieuw

 • BeschikbaarheidDirect
 • PlaatsRijswijk
 • StraatOcarinalaan
 • Prijs€ 1.650,- (excl.)
 • Woonoppervlakte110 m²

Gelegen in Rijswijk, nabij het winkelcentrum, goed openbaar vervoer en diverse uitvalswegen, ligt dit fraaie en pas volledig gerenoveerde 4 slaapkamer appartement. De woning wordt gestoffeerd opgeleverd en bevindt zich op de 9e etage en kan via 2 liften worden bereikt. De woning heeft een woonoppervlakte van 110 m2 en wordt gestoffeerd maar kan eventueel ook volledig gemeubileerd worden opgeleverd. De woonkamer is zeer ruim en biedt vrij uitzicht. Via een vouwwand wordt de woonkamer gescheiden van de ruime master bed room die toegang biedt tot het balkon waar het zonlicht tot laat in de middag kan worden gevangen. Via de gang kunt u de 3 andere slaapkamers bereiken evenals de moderne keuken, de fraaie badkamer met inloopdouche en wastafel en een aparte toilet ruimte.Over de gehele vloer ligt gloed nieuw hout laminaat en is zeer makkelijk te onderhouden. Indien u gebruik wenst te maken van het afgesloten parkeerterrein, kunt u de tag krijgen om de slagboom t openen. De borg hiervoor bedraagt eenmalig € 20,--.
Kortom, een geweldig leuke woning voor een gezin met kinderen. Helaas zijn huisdieren niet toegestaan.

Uniek wonen in Rijswijk. dat kan goed in deze buurt. Ocarinalaan 18 is gelegen in de wijk genaamd: Muziekbuurt. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Rijswijk, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

Bedrijfslogo

Meer informatie?

Laat je gegevens achter:

Laat je gegevens achter:

Meer informatie over:

 • Ocarinalaan
  Rijswijk

  4 slaapkamers • 110 m²

  € 1.650,- (excl.)

 • Laat je gegevens achter: