Homeland Real Estate
Valeriusstraat 16
2517 HR DEN HAAG

Tel: 070-8200920
Mail: info@homelandmail.nl

Bel ons nu op: 070-8200920

Meer informatie?
Bel: 070-8200920

Verhuurd (onder voorbehoud)

Kooiland
Leidschendam

2 slaapkamers • 84 m²

€ 1.300,- (excl.)

Verhuurd (onder voorbehoud)

 • BeschikbaarheidDirect
 • PlaatsLeidschendam
 • StraatKooiland
 • Prijs€ 1.300,- (excl.)
 • Woonoppervlakte84 m²

Per direct beschikbaar: Een heerlijke hoekwoning met aparte berging op de begane grond. De woning zelf bevindt zich op de eerste etage en heeft 2 woonlagen en ligt in de rustige en kindvriendelijke woonwijk genaamd: Het Lien.
De woning bevindt zich tevens in de buurt van de diverse uitvalswegen richting Voorschoten-Leiden Amsterdam en de snelweg richting Utrecht- Rotterdam. Het fraaie en Europees grootste- en ultra moderne winkelcentrum Leidschenhage bevindt zich op fietsafstand!

De woning wordt gestoffeerd opgeleverd en is voorzien van een fraaie houten vloer over beide woonlagen. en heeft 2 toiletvoorzieningen. de eerste bevindt zich direct bij de voordeur, de 2e bevindt zich op de etage erboven, in de badkamer.
De ruime woonkamer is recent volledig geschilderd. De ramen zijn allen voorzien van mooie blindering waarmee het licht en het uitzicht naar buiten prima kan worden gereguleerd. In deze ruimte bevindt zich tevens een ingebouwde opbergkast.

De semi openkeuken is van alle gemakken voorzien en heeft bovendien een dubbele koel- en vrieskast! De houten trap brengt u op de 2e woonlaag waar de 2 slaapkamers bevinden. Hier bevindt zich ook de mooi verzorgde badkamer met toiletvoorziening en wastafel.

De slaapkamer aan de voorzijde biedt toegang tot het balkon waarvan de vloer mooi is afgewerkt. Het balkon heeft overigens dezelfde lengte als de slaapkamer. Het biedt vrij uitzicht op de straat en de woonhuizen verderop. Aan de achterzijde bevindt zich de 2e slaapkamer die is uitgerust met een grote kledingkast dat zich uitstrekt over de gehele breedte van de slaapkamer. De aansluiting voor internet is reeds aanwezig.

Kortom: Een leuke woning voor een single of stel met 1-2 kleine kinderen. Belangrijk is wel dat het hier moet gaan om een rustige huurder die rekening houdt met de buren waarmee de eigenaar een goede band heeft opgebouwd. Huisdieren zijn in overleg toegestaan.

Bedrijfslogo

Meer informatie?

Laat je gegevens achter:

Laat je gegevens achter:

Meer informatie over:

 • Kooiland
  Leidschendam

  2 slaapkamers • 84 m²

  € 1.300,- (excl.)

 • Laat je gegevens achter: