Homeland Real Estate
Valeriusstraat 16
2517 HR DEN HAAG

Tel: 070-8200920
Mail: info@homelandmail.nl

Bel ons nu op: 070-8200920

Meer informatie?
Bel: 070-8200920

Nieuw

Verisstraat
Den Haag

3 slaapkamers • 88 m²

€ 1.450,- (excl.)

Nieuw

 • Beschikbaarheid01-04-2021
 • PlaatsDen Haag
 • StraatVerisstraat
 • Prijs€ 1.450,- (excl.)
 • Woonoppervlakte88 m²

Gelegen in Den Haag ligt dit bijzondere 4-kamer appartement in de Verisstraat.Deze woning wordt volledig gemeubileerd opgeleverd. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 88 m2 en bevindt zich in een modern gebouw dat in 2016 is gebouwd en goed wordt onderhouden.

Over de gehele vloer van de woning ligt tegellaminaat en is daardoor zeer eenvoudig in onderhoud. Doordat de woning bovendien goed geïsoleerd is, zijn de kosten voor verwarming relatief laag.

De woning bevindt zich op de 5e etage en kan via een lift worden bereikt. Er is tevens een extra opslagruimte in de kelder voor het plaatsen van fietsen en spullen die niet direct nodig zijn. Doordat de woning zich bevindt aan het einde van de galerij, kan dat deel van de galerij worden gebruikt als privé speelhoek voor kinderen of balkon gedeelte waar het ochtend- en middaglicht wordt ontvangen.

De slaapkamers zijn ruim en de keuken maakt onderdeel uit van de woon- en eetkamer waardoor een gezellige ruimte ontstaat waar het voor een gezin heerlijk toeven is.

De badkamer is prima verzorgd en heeft zowel een douche als badkuip en een ruime wastafel.

Leuk wonen in Den Haag. Dat kan goed in deze buurt. Verisstraat 44 is gelegen in de buurt Laakhaven-West. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Den Haag, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 5 minuten rijden.

Indeling: de woning bestaat uit vier kamers.

Bedrijfslogo

Meer informatie?

Laat je gegevens achter:

Laat je gegevens achter:

Meer informatie over:

 • Verisstraat
  Den Haag

  3 slaapkamers • 88 m²

  € 1.450,- (excl.)

 • Laat je gegevens achter: